FacebookTwitter

Sint in groep 1/2

Maandag 4 december 2017

Direct na de aankomst van de Sint en de Pieten gingen de leerlingen met hen naar het speellokaal.
Ze hebben weer een prachtig Sinterklaasfeest gehad.

 

Laatste schooldag groep 1/2

Donderdag 14 juli 2016

Vandaag was de laatste schooldag voor de groepen 1 en 2. Vele kinderen waren verkleed op school gekomen. Ze hebben hebben hele leuke dingen gedaan. Ze hebben een ijsje gehad van juf Jeannette, omdat zij voor het laatst op school was. Al met al een prachtige dag. Allemaal een fijne vakantie gewenst.

Verjaardagsfeest juffen groep 1-2

Dinsdag 17 mei 2016

De juffen Gryt en Wilma hebben hun verjaardag gevierd in en bij de boerderij van juf Gryt.
Het was een geweldig festijn.

Naar de lammetjes

Maandag 14 maart 2016

De kinderen van groep 1 en 2 zijn vanmorgen naar de boerderij van de familie Santema geweest. Ze hebben daar in de schuur vele lammetjes kunnen bewonderen en mogen aanraken. Omdat er zo veel lammetjes waren geboren, hebben ze ook beschuit met muisjes gegeten. Al met al een heel fijn bezoek.

 

Lunchen op school

Het lunchen op school bevalt goed, het is gezellig en fijn.

 

 

 

 

 

Woeste Willem

Project: Woeste Willem

Woensdag 1 april 2015

Het tweede deel van “Woeste Willem”.

Dit keer een theatervoorstelling in de basisschool van Reahûs. Ook dit keer hebben de leerlingen genoten van een prachtige uitvoering.

Woensdag 11 maart 2015

Piraat Woeste Willem is op bezoek in het Fries Scheepvaart Museum. Hij vertelt bij de vuurtoren over zijn wilde avonturen op zee en alle schatten die hij heeft verzameld. Die haalt hij stuk voor stuk uit zijn schatkist.

De leerlingen van groep 1 en 2 hebben een geweldig avontuur beleefd.

zie voor meer foto's ons fotalbum

Doarpsfeest "de feestwein"

Opnieuw hadden wij tijdens het dorpsfeest een prachtige, kar voor de kleuters. Dit keer: het circus van de Foareker! Alle kinderen waren prachtig verkleed. We zijn superblij met het behalen van de publieksprijs! Heel veel dank aan de families IJnema, Jellema en Van Krimpen die opnieuw zo’n geweldige feestwagen hebben gecreëerd.

Tevens hierbij een oproep:

We zoeken weer ouders die zich willen inspannen om volgend jaar de bouw van de feestkar op zich te nemen. Nadere informatie bij juf Gryt Breeuwsma

Bezoek bibliotheek groep 1 en 2

 Naar aanleiding van de thema’s “Bibliotheek” en “Klaar voor de start” (het thema van de Kinderboekenweek 2013) hebben we op vrijdagmorgen 11 oktober een uitstapje gemaakt naar de bibliotheek in Wommels. Daar werd een prentenboek voorgelezen van de wedstrijd van Schildpad en Haas. Het was erg leuk en leerzaam om samen te bibliotheek te bezoeken. En ……. voor de ouders: uw kind kan gratis boeken lenen hoor!

 

(zie voor meer foto's ons fotoalbum.)

Meer artikelen...